05 mai 2015 | 06:15

Apple Watch te irită, la propriu, și Apple susține că problema nu e atât de gravă

ACTUALITATE
Apple Watch te irită, la propriu, și Apple susține că problema nu e atât de gravă

La scurt timp după lansarea noului au început să circule online mai multe rapoarte de persoane care suferă de iritaţii pe piele în zona ceasului.

Deşi fiecare are sensibilităţile sale, în momentul în care creezi un gadget pe care speri să-l folosească zeci de milioane de persoane, ar trebui să le ai în vedere pe toate. La acest capitol însă se pare că cei de la Apple nu au fost cei mai eficienţi.

Momentan este destul de greu de aproximat amploarea fenomenului. Cu toate acestea, mai multe persoane care au reuşit să pună mâna pe un Apple Watch în ultimele săptămâni se plâng pe forumuri de iritaţii de piele. Zona afectată este aproape exclusiv cea de sub ceas. Pe marginea acestui subiect, răspunsul oficial nu a fost amânat foarte mult. Oficialii companiei americane au afirmat că au testat ceasul de nenumărat ori şi au colaborat cu un grup de dermatologi certificaţi pentru a se asigura că materialele folosite nu provoacă efecte adverse pe majoritatea clienţilor.

În acelaşi timp, printr-o declaraţie oficială, Apple vă avertizează, în cazul în care aveţi o piele foarte sensibilă, să nu vă strângeți foarte tare ceasul pe mână, deoarece, prin frecare, un astfel de gest ar putea avea urmări precum cele descrise. „Se poate să apară probleme cu nichelul, materialul folosit în Apple Watch versiunea space grey, elementele de oţel inoxidabil din anumite brăţări pentru Apple Watch şi magneţii din ceasuri şi brăţări“, a comunicat Apple.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele