Cum poți face bani cu fotografiile pe care le postezi pe Instagram

Cum poți face bani cu fotografiile pe care le postezi pe Instagram

Dacă aveţi o fascinaţie pentru Instagram şi nu trece o zi fără să postaţi o imagine pe reţeaua socială, anunţul celor de la s-ar putea să vă intereseze.

Instagram poate fi folosit pentru postarea multor tipuri de fotografii, nu doar pentru selfie-uri sau mâncare. Există jurnalişti care folosesc popularul , iar de multe ori un eveniment important este imortalizat pe Instagram înainte să apară surprins în buletinul de ştiri de la ora 19:00. Pentru că au început să conştientizeze valoarea potenţială ascunsă în fotografiile de pe Instagram, cei de la Getty au anunţat că vor să finanţeze pasiunea pentru fotografie a câtorva utilizatori ai reţelei sociale.

Printr-o postare pe pagina web proprie, cei de la Getty au anunţat că sunt căutarea de instagrammeri care să documenteze comunităţi ce nu au reuşit până acum să aibă o prezenţă online semnificativă. Pentru această activitate, vor oferi burse de până la 30.000 de dolari. În total, vor fi oferite trei astfel de burse. În plus, pe lângă bani, aleşii vor avea parte de sesiuni de training cu fotografi profesionişti care activează în cadrul companiei Getty Images. ,,Scopul bursei este de a ajuta fotografii ce folosesc Instagram pentru a documenta poveşti din comunităţi slab reprezentate din jurul lumii. Recunoaştem faptul că Instagram a introdus noi oportunităţi pentru voci încă nedescoperite, în afara mijloacelor media mainstream, de a crea şi partaja proiecte de importanţă socială. Aceste burse oferă suport financiar şi mentorat pentru a le amplifica impactul.

Dacă sunteţi interesaţi de acest proiect, puteţi accesa această pagină web pentru a aplica. O parte importantă din criteriul de alegere al unui câştigător o reprezintă portofoliul de activitate. Ca urmare, acela ar fi un punct bun de start.

Citește și: