Cum crede HBO că va opri furtul Game of Thrones, cel mai piratat serial [VIDEO]

Încercând să mai micşoreze numărul download-urilor ilegale de , cei de la HBO au făcut un anunţ foarte interesant zilele trecute.

Au trecut deja câţiva ani de când Game of Thrones câştigă toate . Numărul impresionant de descărcări ilegale este confirmat la fiecare câteva luni de cei de la TorrentFreak.

Întrebaţi de ce descarcă ilegal fiecare episod, foarte mulţi internauţi au afirmat că au o problemă cu discrepanţa dintre momentul în care un episod este difuzat în Statele Unite ale Americii şi pe posturile locale HBO. Pentru a micşora un pic numărul celor care piratează sezonul 5 din GoT, oficialii Home Box Office au confirmat că fiecare episod din noul sezon va fi difuzat simultan în fiecare colţ al mapamondului. Mai precis, este vorba de 170 de ţări care, prin intermediul HBO sau al partenerilor HBO, vor putea viziona în acelaşi timp cu cei din SUA fiecare scenă din populara creaţie.

Nu rămâne decât să sperăm că prin această metodă se vor evita pe cât posibil spoilerele de pe reţelele sociale. În definitiv, este oricum dificil să nu te loveşti de cineva care a citit cărţile şi vrea să-ţi spună care este următorul personaj principal care va suferi o moarte agresivă. Cu această metodă, măcar nu vă veţi mai enerva că americanii văd un episod nou cu aproape 24 de ore înaintea voastră.

Premiera noului sezon din Game of Thrones va avea loc duminică, pe 12 aprilie 2015.

Alexandru Puiu
22:00 11.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video