09 dec. 2015 | 17:52

Cum ar putea arăta următorul OnePlus 3

ACTUALITATE
Cum ar putea arăta următorul OnePlus 3

Primele imagini cu ceea ce ar putea fi următorul OnePlus 3 au apărut deja pe internet.

Au trecut deja câteva luni de la lansarea oficială a modelului OnePlus Two, iar zvonurile în legătură cu următorul flagship produs de compania din China nu au întârziat să apară. Site-ul Phonearena, de exemplu, a publicat de curând câteva poze cu ceea oce unii spun că ar fi viitorul OnePlus 3, precum și o serie de specificații pe care le-am putea vedea. În ceea ce privește procesorul, OnePlus ar putea apela la Qualcomm Snapdragon 820, cel mai performant dispozitiv al americanilor.

O astfel de decizie nu ar fi surprinzătoare, din moment ce fiecare telefon OnePlus a beneficiat de cel mai avansat procesor Qualcomm al vremii. Adevărata surpriză este ecranul. Astfel, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, OnePlus nu va renunța nici de această dată la ecranul Full HD. Cu prețul de a fi una dintre ultimele companii care nu au făcut pasul către QHD, chinezii ar vrea să sporească autonomia bateriei în acest fel.

collage OnePlus 3

În ceea ce privește designul, OnePlus ar putea implementa difuzoarele frontale, eliminând în același timp senzorul pentru recunoașterea amprentelor. OnePlus a recunoscut de curând existența unei probleme în ceea ce privește cablurile USB Type C, prin intermediul unei postări pe un forum.

”Cablul nostru și adaptorul folosesc un rezistor de 10kΩ (kiloohmi), dar conform versiunii 1.1 a standardului pentru portul USB Type C, aceste produse ar trebui să folosească un rezistor de 56kΩ. Problema este că adaptorul și cablul sunt create pentru cel mult doi amperi, dar rezistorul le va permite dispozitivelor cu fast-charging să atragă mai multă energie decât ar permite sursa”, a declarat OnePlus.

Din fericire, telefoanele celor de la OnePlus nu vor fi afectate dacă folosiți acest cabluri, însă, după cum scrie Register, dacă le utilizați cu alte dispozitive, este posibil să aveți parte de probleme.