Un nou clip video demonstrează evoluția lui Project CARS în ultimii doi ani

, 11 Aug, 15:00

Utilizatorul de YouTube ADRIANF1esp este un susținător activ al lui Project CARS e la Slightly Mad Studios, fiind implicat atât în finanțarea cât și în programarea jocului.

Project CARS

Aceasta a realizat un clip video ce demonstrează modul cum a avansat jocul Project CARS, printr-un tur al pistei California Highway, în cel mai recent build al jocului, 782, comparat cu versiunea 249, de acum doi ani. Chiar de la început se poate observa că jocul a suferit îmbunătățiri considerabile la nivel de detaliu, iluminarea a fost îmbunătățită și ea în mod semnficicativ iar reflexiile sunt mult mai vizibile. Mediul înconjurător este și el mult mai complex în cea mai nouă versiune a jocului.

Partea interesantă este că mai este mult de lucru la acest titlu, și având în vedere că dezvoltatorii au promis suport și compatibilitate cu rezoluții 4K și cu faimosul sistem Oculus Rift, varianta retail a acestuia va fi cu adevărat deosebită. Dacă vă întrebați cum de acest utilizator are acces la o versiune jucabilă a acestui titlu, chiar de acum 2 ani, acest lucru este benficiul implicării sale atât ca finanțator cât și ca programator în dezvoltarea acestui joc.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail