Cât de rezistent este cel mai ieftin Apple Watch? [VIDEO]

Deşi este din ce în ce mai greu să puneţi mâna pe un Apple Watch, chiar dacă nu s-a lansat încă, e bine de ştiut că până şi cel mai ieftin e destul de andurant.

Dacă vă gândeaţi de mult să , dar aveaţi emoţii în legătură cu modelul care vi se potriveşte, acest test video s-ar putea să vă ajute să luaţi o decizie.

În definitiv, vorbim de şase modele cu preţuri foarte variate care au aceleaşi performanţe şi îndeplinesc aceleaşi sarcini. Pornind de la această premisă, mulţi erau curioşi ce au de pierdut dacă se orientează către cea mai ieftină variantă. Răspunsul evident ţine de tipul materialului cu care este protejat ecranul. Apple Watch şi Apple Watch Edition folosesc cristal safir pentru protecţie, în timp ce Apple Watch Sport se rezumă la sticlă ranforsată Ion-X. Aceasta din urmă este folosită şi pentru protecţia ecranului de la iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, care, de altfel, nu se zgârie foarte uşor.

În orice caz, cei de la Unbox Therapy s-au decis al ecranului de la Apple Watch Sport, chiar dacă ceasul nu este lansat, folosind sticla de protecţie a ecranului. Rezultatele sunt îmbucurătoare. Când vine vorba de chei, cuţite sau lână de oţel, cea mai ieftină versiune a smartwatch-ului ieşit din Cupertino nu pare să se zgârie. Problemele apar în momentul în care creatorul clipului foloseşte şmirghel cu diferite niveluri de granulaţie.

Ca urmare, dacă în viaţa reală nu lucraţi în construcţii, pentru a avea şanse să interacţionaţi deseori cu şmirghel, puteţi achiziţiona un Apple Watch Sport fără fiţi stresaţi că ecranul se va zgâria cu uşurinţă.

05:38 22.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video