09 ian. 2015 | 08:20

CES 2015 – Saygus V2 este telefonul cu cel mai mare spațiu de stocare [VIDEO]

ACTUALITATE
CES 2015 -  Saygus V2 este telefonul cu cel mai mare spațiu de stocare [VIDEO]

Pentru cei care îşi aleg un telefon mobil doar din punctul de vedere al spaţiului de stocare, noul Saygus V2 este soluţia perfectă pe care trebuie să o adoptaţi.

Deşi Samsung, LG, HTC, Motorola, Sony, ZTE, Xiaomi, Huawei şi alţi lansează , cu seturi de specificaţii incredibil de variate, e bine de ştiut că există în continuare producători mai puţin cunoscuţi ce reuşesc să se diferenţieze. Gândiţi-vă de exemplu la faptul că, cei de la Saygus, despre care probabil că nu aţi auzit niciodată, tocmai au anunţat oficial smartphone-ul cu cea mai mare memorie internă de pe mapamond.

În practică, acesta este al treilea telefon al celor de la Saygus, deşi poartă numele de Saygus V2. Este construit în jurul unui display Full HD de 5 inci şi foloseşte pentru procesare o combinaţie dintre un Snapdragon quad core la 2,5 GHz şi o cantitate de memorie RAM de 3GB. Spaţiul de stocare este de 320 GB, dar dacă aveţi o afinitatea pentru filmări şi fotografii, s-ar putea, cu un pic de efort, să-l umpleţi. Nu de alta, dar camera principală a aparatului este de 21 megapixeli cu stabilizare optică de imagine, în timp ce cea frontală foloseşte un senzor generos de 13 megapixeli. Bateria de 3100 mAh ar trebui să fie suficientă pentru o zi departe de priză, dar nu uitaţi că Saygus V2 poate fi încărcat şi fără fire, prin intermediul standardului Qi. Sonorizarea este asigurată de un parteneriat cu , iar bonus mai primiţi şi un cititor de amprente.

În contextul în care nici estetic nu arată rău, mi se pare surprinzătoare certificarea IPX7, ce confirmă faptul că îl puteţi scăpa în apă fără să aveţi emoţii că aţi pierdut tot ce aveaţi stocat pe el. Vine preinstalat cu Android 4.4, dar producătorii săi au promis că nu veţi aştepta prea mult pentru update la Lollipop.

Iniţial, Saygus V2 va fi lansat în viitorul apropiat prin intermediul operatorilor de telefonie americani, motiv pentru care nu avem ca reper un preţ nesubvenţionat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele