Cele mai bune și ieftine telefoane cu Windows Phone

Cele mai bune și ieftine telefoane cu Windows Phone

Am selectat câteva dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone care merită cumpărate pentru configurația și performanțele de care au dat dovadă.

Cele mai bune telefoane cu Windows Phone nu trebuie să fie cele mai scumpe, dat fiind că sistemul de operare este mai bine optimizat decât Android. Chiar dacă Windows Store nu are la fel de multe aplicații ca Android și iOS, există un număr suficient de mare de produse.

Dacă nu vrei să aștepți după modelele cu Windows 10 și ți se pare că Lumia 930 încă nu merită, mai sunt modelele cu preț redus, dar care oferă aceeași experiență cu Windows Phone. Sistemul de operare gândit de Microsoft rulează foarte bine și pe hardware puternic, și pe unul mai slab.

 

Cele mai bune telefoane cu Windows Phone – Microsoft Lumia 535

L-am ales unul dintre cele mai bune telefoane și ieftine cu Windows Phone, deoarece este produs pe calapodul mai vechilor Lumia 520 și 530, care și-au dovedit eficiența pentru utilizatori. Este unul dintre telefoanele low-end lansate sub marca Microsoft Lumia, după ce americanii au cumpărat Nokia

Microsoft 535 Lumia are un preț accesibil, folosește Windows Phone 8.1, este dotat cu un procesor Snapdragon 200 quad-core la o frecvență de 1,2GHz și are o diagonală de 5 inci a display-ului. Telefonul este disponibil în această ofertă.

Windows 10

Microsoft Lumia 630 e un mid-range sub 500 de lei

A fost lansat Lumia 640 în România, dar dacă nu ai bani de el, atunci Lumia 630 este o alegere încă bună. Are 8GB spațiu de stocare, o memorie RAM de 512MB și o cameră foto de 5MP suficient de bună cât să-ți stochezi amintirile de pe unde ajungi. Ecranul este de 4,5 inci și nici nu te va încurca în buzunar. Găsești telefonul în această ofertă.

microsoft lumia 630

Cele mai bune și ieftine telefoane cu Windows Phone – Allview W1i

Allview W1i a fost lansat drept un smartphone la preț mic, care să concureze cu cele pe care Nokia le făcea. Are o cameră tot de 8 megapixeli, ecranul este de 4,7 inci la rezoluție HD și folosește un procesor quad-core la 1,2GHz. Stochezi muzică, poze și videoclipuri într-un spațiu de 8GB și te conectezi la internet cu viteze 3G. Telefonul este disponibil în oferta acestui magazin.

Allview W1i

Nokia Lumia 925 e un telefon care încă nu moare

Lumia 925 este de ceva timp pe piață, dar încă își face treaba. Are un ecran de 4,5 inci la rezoluție HD, folosește 1GB de memorie RAM și are un spațiu de stocare de 16GB. Este puțin mai scump decât Lumia 1320, dar are și o construcție mai bună, iar camera foto este mult mai performantă. Folosește un procesor cu două nuclee la 1,5GHz. Îl găsești în această ofertă.

Nokia Lumia 925

Cele mai bune și ieftine telefoane cu Windows Phone – Lumia 640

Microsoft Lumia 640 abia a fost lansat în România, este proaspăt și oferă dotări decente pentru un preț de până în 1.000 de lei. Are un ecran de 5 inci la rezoluție HD, folosește o cameră foto de 8 megapixeli și dispune de un procesor cu patru nuclee la 1,2GHz. De asemenea, este și în versiune XL aici, dar la un preț mai mare. Telefonul „clasic“ este în această ofertă.

nokia-Lumia-430_Skype-640x582_thumb.jpg

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: