Cel mai nou joc Halo merge doar pe iPhone, iPad şi Windows [VIDEO]

Printr-o mişcare un pic ciudată a celor de la Microsoft, noul s-a lansat zilele trecute doar pe iPhone, iPad, Windows Phone 8 şi Windows 8.

Dacă aţi avut din totdeauna o fascinaţie pentru seria de jocuri Halo, e foarte probabil ca această veste să vă entuziasmeze, mai ales dacă sunteţi posesorii de gadgeturi cu iOS.

Microsoft Studios şi 343 Industries au colaborat cu studiourile Vanguard Games pentru a lansa Halo: Spartan Strike. După ce în urmă cu câţiva ani am experimentat această viziune de deasupra acţiunii în , aceeaşi perspectivă este folosită şi în cea mai recentă poveste desfăşurată în universul popularei francize. Este tot un shooter, dar din cauza punctului de vedere, vă aduce mai degrabă aminte de un joc de strategie. Acţiunea se petrece pe parcursul evenimentelor din Halo 2 pe staţia spaţială New Mombasa în anul 2552.

În principiu este vorba de 30 de misiuni destul de complexe în care veţi controla un grup de unităţi UNSC prin diverse tipuri de mediu, urbane sau naturale. Nu vor lipsi un amalgam de arme, abilităţi speciale şi vehicule. Preţul pentru această aventură este de 6 dolari, exclusiv în format digital. Halo: Spartan Strike poate fi cumpărat de pe Steam, Windows Phone Store şi Apple AppStore.

Alexandru Puiu
13:37 18.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video