Cel mai așteptat joc de aventură ar putea fi lansat la începutul anului viitor

Fanii jocurilor de aventură aşteaptă cu entuziasm lansarea The Witness, de la creatorul Braid, iar acum, respectivul titlu a primit o dată de lansare.

Considerat unul dintre cele mai de succes jocuri independente din toate timpurile, Braid a fost un titlu foarte profitabil pentru creatorul său. Din păcate, în loc să se bucure de banii câştigaţi, Jonathat Blow i-a investit, împreună cu câţiva ani din viaţa sa, într-un nou joc de aventură intitulat The Witness.

Încă din 2009, Jonathan Blow a început să lucreze la The Witness, iar conform informaţiilor din trailerul de mai sus, acesta ar trebui să ajungă la utilizatorii de PC şi PlayStation 4 în doar câteva luni. Mai precis, amatorii de poveşti spectaculoase, desprinse parcă din universul seriei Myst, mai au de aşteptat până pe 26 ianuarie 2016 pentru a pune mâna pe The Witness. Pentru a fi în pas cu vremurile actuale, Blow ne-a asigurat că noul său joc va funcţiona foarte bine la rezoluţie 4K cu o rată de reîmprospătare de 60 de cadre pe secundă.

Din noul trailer pentru The Witness, publicat în urmă cu câteva zile, desprindem nişte informaţii foarte interesante legate de mecanica din joc, puzzle-uri şi detalii grafice. Întreaga acţiune se petrece pe o insulă încărcată de secrete şi o combinaţie foarte ciudată de tehnologie avansată, natură şi ruine. La ultimul inventar, au fost inventariate pentru 677 de puzzle-uri. Vizual, aţi fi tentaţi să comparaţi The Witness cu The Talos Principle, un alt joc de aventură lansat în ultimii ani de cei de la Croteam care a reuşit să atragă un public surprinzător de larg.

,,Cred că în definitiv aceste două jocuri sunt create în jurul unor subiecte foarte diferite şi au fost realizate din motive foarte diferite, iar voi veţi simţi diferenţele când vă veţi juca. Trecând însă peste asta, e foarte probabil ca cineva care a fost interesat de primul joc să fie interesat şi de celălalt„, a declarat Jonathan Blow, cel care se ocupă de dezvoltarea jocului The Witness.

13:00 18.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video