Steam Big Picture vine cu reduceri

Steam Big Picture vine cu reduceri

Steam Big Picture a iesit oficial din beta. Noua functie a sistemului de distributie de la Valve aduce experienta de gaming de PC direct pe televizorul din sufragerie cu minim de efort. Tot ce aveti nevoie este sa detineti un PC, un cablu HDMI si un gamepad.

Steam Big Picture Sale

In cazul in care doriti sa primiti o privire mai detaliata asupra Big Picture, avem un articol dedicat acestei noi functii, de pe vremea cand aceasta era in beta. Pentru a sarbatori acest eveniment, Valve a decis sa organizeze si un nou val de reduceri. Este vorba despre titluri care ofera suport complet pentru gamepad-uri si Big Picture, perfecte pentru lenevitul pe canapea. Cei care au rabdare sa parcurga intreaga lista vor gasi cu siguranta niste jocuri foarte atractive precum cele doua Alan Wake, seria Left 4 Dead, Counter-Strike: Global Offensive, Portal 2, sau titluri indie precum Castle Crashers, Braid, Limbo, Sine Mora sau Mark of the Ninja.

Oferta este valabila toata saptamana, asa ca aveti timp sa va decideti ce jocuri sa alegeti. Personal le-as recomanda pe toate, insa nu uitati ca in curand vor incepe reducerile de iarna. Este foarte posibil ca cele care au preturi peste cinci euro acum sa se ieftineaca mai mult odata cu apropierea Craciunului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: