Ce trebuie să ştiţi despre noul iOS 8.2 lansat oficial astăzi?

Ce trebuie să ştiţi despre noul iOS 8.2 lansat oficial astăzi?

Cu toate că mai avem de aşteptat o lună până la lansarea oficială a noului , compania americană a lansat noul iOS 8.2 pentru a asigura compatibilitate cu el.

Într-un mod nu foarte evident, cei de la Apple au strecurat multe în cadrul conferinţei de ieri. Cele mai multe dintre ele au gravitat în jurul unor noutăţi hardware, dar au fost confirmate câteva detalii atrăgătoare şi pe partea de software.

iOS 8.2 a fost lansat oficial aseară pentru toate smartphone-urile, tabletele şi iPod-urile Touch care rulau iOS 8. Acesta a fost definit ca un update incremental, menit să remedieze mai multe probleme de stabilitate şi performanţă. Printre altele, veţi avea nevoie de iOS 8.2 pentru a vă conecta telefonul la Apple Watch. În ceea ce priveşte compatibilitatea dintre iDevice-uri şi mult râvnitul smartwatch, din documentul care însoţeşte această actualizare aflăm că doar cei care folosesc un iPhone 5, 5S, 6 sau 6 Plus pot folosi noul ceas inteligent.

Schimbări importante pentru aplicaţia Health sau Sănătate au fost de asemenea introduse în iOS 8.2. Acestea din urmă sunt menite să vă încurajeze şi mai mult să vă introduceţi particularităţi detaliate ale sănătăţii voastre.

În final, deşi nu am reuşit încă să instalez noul sistem de operare din cauza faptului că sunt foarte aglomerate serverele companiei în primele 24 de ore după lansare, am făcut câteva capturi de ecran cu toate schimbările la care vă puteţi aştepta odată cu instalarea iOS 8.2. În ceea ce priveşte următorul update major al platformei, iOS 8.3, acesta va fi lansat în câteva luni şi va introduce noi tastaturi cu emoji şi suportul pentru comunicaţii wireless cu CarPlay.

Apple iOS 8.2 schimbari

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: