Când vor lansa chinezii de la Lenovo noul Vibe X3

Când vor lansa chinezii de la Lenovo noul Vibe X3
18:35 11.11.2015

Chinezii de la Lenovo ar urma să introducă pe piață noul Vibe X3 în perioada următoare.

Următorul telefon din seria Vibe a celor de la Lenovo va fi introdus pe piață la mijlocul acestei luni. Din câte se pare, chinezii ar urma să prezinte noul telefon pe 16 noiembrie, informație care se regăsește pe un poster apărut pe internet de curând.

Mai mult decât atât, având în vedere că posterul conține imaginea lui Beethoven, cei de la Phonearena sugerează că se va pune accent pe capacitățile audio ale dispozitivului.

Lenovo Vibe X3 2

Noul Lenovo Vibe X3 ar urma să beneficieze de difuzoare stereo frontale și un sistem audio Hi-fi 3.0. Din punct de vedere al specificațiilor, am putea avea de-a face cu un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD. Procesorul ar fi un Qualcomm Snapdragon 808, care va funcționa alături de 3GB RAM.

De asemenea, capacitatea de stocarea va fi de 32GB, iar camera foto principală va avea un flash dual-LED. De cealaltă parte, camera frontală va avea nu mai puțin de 8 megapixeli. Informații în legătură cu acumulatorul, prețul și disponibilitatea am putea afla peste cinci zile, atunci când Lenovo ar urma să prezinte în mod oficial telefonul.

Lenovo Vibe X3 4

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: