Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ”ultraflexibil”

Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ”ultraflexibil”

După ce ne-au impresionat cu o serie de sisteme ultraportabile de top, chinezii au lansat mult mai accesibilul Lenovo Yoga 700 pe aceeași rețetă.

În urmă cu câteva săptămâni, cei de la Lenovo au anunțat cu surle și trâmbițe, cea mai nouă serie de sisteme hibride cu numele Lenovo Yoga 900. Acelea arătau foarte bine și includeau un set de specificații impresionante, reușind să nu se distanțeze foarte mult de conceptul Yoga devenit popular în ultimii ani. Acum, cei care au fost încântați de aceea familie de produse, dar nu și-au permis să plătească prețul premium, pot investi o sumă de bani un pic mai mică în noul Lenovo Yoga 700. Și în practică, nu doar în teorie, acesta incorporează un raport mult mai bun între preț și performanță.

Ilustrat în imaginea de mai sus, Lenovo Yoga 700 va fi disponibil în două variante, de 11 inci – începând cu 650 de dolari și 14 inci, cu un preț de start de 799 de dolari. Diferența dintre cele două se pare însă că nu va fi doar de diagonala ecranului, ci și de procesor, respectiv placă video. În funcție de buget, veți putea opta pentru noul procesor Intel Core i7 de generația a șaptea sau pentru o placă video NVIDIA GeForce 940M. Ambele vor fi preinstalate cu Windows 10 și vor avea din start panouri Full HD și medii de stocare de tip SSD de până la 256GB. La acestea se mai adaugă o suită completă de dotări pe partea de multimedia.

Lenovo Yoga 700 în varianta de 11 inci va fi un ultra portabil destinat celor care nu vor să care foarte mult. Va avea un sistem audio certificat Dolby DS1.0 Home Theater, cu o grosime de doar 15,8 milimetri și 1,1 kilograme. Autonomia specificată este de aproximativ 7 ore, indiferent dacă veți folosi noile sisteme în mod laptop, tabletă sau stand de prezentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: