31 mart. 2015 | 13:05

Când va fi lansat Huawei P8 și ce dotări îi pregătesc chinezii

ACTUALITATE
Când va fi lansat Huawei P8 și ce dotări îi pregătesc chinezii

Huawei P8, rivalul chinezesc pentru Samsung Galaxy S6 și iPhone 6, va fi lansat în jurul datei de 15 aprilie. Teena, instituția chineză de reglementare a telecomunicațiilor, ne permite să aruncăm o privire asupra specificațiilor.

Noul vârf de gamă va fi mai înalt și mai lat decât P7, trecând la un ecran de 5,2 inci, iar bateria ar fi de peste 2.500 mAh. Camera se pare că va fi de 13 megapixeli, cu bliț dual-LED și va dispune de un scanner de amprente, precum modelul Huawei Ascend Mate 7.

În lista de dotări ale Huawei P8 se mai arată că va avea un procesor HiSilicon Kirin 930 octa core de 64GB, 3GB de memorie RAM și 32GB spațiu intern de stocare, scrie GSMArena  Dacă Huawei P8 va fi lansat pe 15 aprilie, atunci LG G4 va avea ceva concurență. LG pregătește un eveniment de lansare a următorului smartphone de vârf în aceeași lună.

Huawei P8 lansare pe 15 aprilie

Dacă nu mai ai răbdare să aștepți Huawei P8 și nici nu vrei să investești prea mulți bani, există și alternative mai ieftine de la chinezi. Spre exemplu, Huawei Ascend G7 este un dispozitiv cu ecran generos și preț mic. „Minusul cu adevărat sesizabil este rezoluția ecranului. Unul full HD ar fi fost foarte bun. În rest, este un phablet de buget pe care l-aș alege în locul unui Note 4, dacă aș vrea un telefon cu autonomie bună, cu ecran mare și cu Android, dar fără preț mare“ – continuarea este în review-ul Playtech.