Când se lansează Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge?

Când se lansează Samsung Galaxy S6 știm de câteva săptămâni, iar în ultimele două am tot avut teasere de la companiei. Evenimentul se va desfășura înainte de Mobile World Congress 2015 din Barcelona.

Când se lansează Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 vom cunoaște deja toate detaliile despre HTC One M9 și noul smartphone Ascend pregătit de Huawei (deși s-ar putea să nu mai aibă acest nume). Toate cele trei evenimente se vor desfășura înainte de MWC 2015 din Barcelona, mâine, 1 martie.

Când se lansează Samsung Galaxy S6, „Playtech“ va furniza un livetext pentru noul telefon din timpul evenimentului și îți vom oferi informațiile pe măsură ce sunt comunicate de către companie.

Totuși, cum s-a întâmplat de altfel şi în alte câteva rânduri în ultimii ani, sud-coreenii au anunţat oficial că va exista un flux video live prin intermediul căruia să puteţi viziona lansarea noilor smartphone-uri. Din momentul în care va începe noua conferinţă Unpacked, o veţi putea urmări în toate splendoarea ei pe „Playtech“ ori pe YouTube, prin intermediul videoclipului inserat mai jos. Pe lângă Galaxy S6, care a fost subiectul multor zvonuri, ne aşteptăm ca în aceleaşi circumstanţe să fie detaliat şi Galaxy S6 Edge sau Galaxy S Dual Edge. Din păcate, momentan, nu există un nume oficial pentru acesta din urmă.

În orice caz, toate detaliile vor fi făcute publice duminică, pe 1 martie, la Mobile World Congress în Barcelona. Samsung Galaxy Unpacked 2015 va începe la ora locală 19.30. Detaliile despre ambele aparate au început deja să circule pe internet de câteva luni și doar o zi ne mai desparte de confirmarea lor.

În altă ordine de idei, este o veste proastă pentru cei care sperau la un amalgam de funcţii inteligente ascunse în marginea curbată de la Galaxy S6 Edge. Din păcate, deoarece curbura ecranului pe laterale nu va fi la fel de mare ca în cazul Galaxy Note Edge, din cauza diagonalei ecranului de 5,1 inci, în loc de 5,7 inci. Se bănuieşte că noul S Edge va suporta mult mai puţine gesturi pe marginea curbată şi, în respectivul spaţiu, va afişa mai puţine notificări.

09:55 28.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video