Folosește-ți telefonul ca Lightsaber în noul experiment Chrome

Tremurați deja de nerăbdare în așteptarea premierei noului Star Wars The Force Awakens? Transformați-vă atunci telefonul în Lightsaber și câștigați o luptă în același univers.

Deși luna decembrie este perioada cadourilor, a Crăciunului și a lui Moș Crăciun, trăiesc din ce în ce mai tare cu impresia că anul acesta va rămâne în istoria ca o lună dedicată Star Wars. În majoritatea super market-urilor în care intrați în această perioadă, materialele promoționale pentru Star Wars domină liniștit decorațiunile de Crăciun. În plus, primele pronosticuri legate de încasări ne confirmă faptul că filmul ar putea depăși toate recordurile din ultimii ani.

Deși mai sunt câteva zile până când toate detaliile intrigii din Star Wars The Force Awakens vor ajunge online, motiv pentru care Google vă oferă o extensie care să vă scape de spoilere, tot Google vă ajută să intrați mai profund în acțiunea filmului. În contextul în care mulți dintre noi, de când eram mici, ne-am dorit să ne manifestăm talentul de Jedi folosind un Lightsaber, este de apreciat faptul că, în sfârșit, puteți face acest lucru, fie și în fața unui computer.

Prin intermediul celui mai nou experiment Chrome, realizat de inginerii Google în colaborare cu Disney, LucasFilm și Industrial Light & Magic, vă puteți pune în pielea unui cavaler Jedi care încearcă să evadeze de pe un Star Destroyer. În cadrul jocului Lightsaber Escape, veți fi nevoiți să vă folosiți telefonul mobil după ce l-ați împerecheat cu un PC, pentru a vă învinge inamicii, o armată de membri ai grupării First Order.

Întregul sistem este foarte prietenos, iar dacă sunteți fani Star Wars ar fi bine să nu-l ratați. Dacă joaca cu un Lightsaber este pe lista voastră de pasiuni, aceasta este adresa web pe care trebuie să o accesați.

Alexandru Puiu
06:53 16.12.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video