Cel mai așteptat BlackBerry: Venice cu Android, în toamnă

Cel mai așteptat BlackBerry: Venice cu Android, în toamnă

Primul telefon cu Android de la BlackBerry va fi lansat în noiembrie. Spre deosebire de alte telefoane cu care ai fost obișnuit până acum, acesta are și ecran tactil, și tastatura iconică BlackBerry.

BlackBerry Venice cu Android a apărut ca un zvon, apoi a venit prima poză neoficială și mai nou o „certitudine” privind perioada de lansare. Acest smartphone seamănă cu Dell Venue Pro, un smartphone lansat în urmă cu câțiva ani cu Windows Phone.

Dacă până acum BlackBerry n-a folosit decât sistemul său de operare și serviciile sale, acest pas spre Android, dacă se materializează, reprezintă atât o măsură disperată de salvare, cât și unica soluție pentru revenire. Din informațiile de până acum, BlackBerry Venice va avea un ecran QHD cu o diagonală de 5,4 inci care va ascunde sub el tastatura. Procesorul va fi, din câte se pare, un Qualcomm Snapdragon 808 tactat la 1,8GHz, iar memoria RAM va fi de 3GB RAM.

Evan Blass, una dintre cele mai bune surse de informații neoficiale, susține că în noiembrie Venice va fi disponibil în rețeaua operatorilor din SUA, la AT&T, Verizon, T-Mobile și Sprint. El a furnizat și două imagini noi. Una cu telefonul, cu tastatura scoasă de sub ecran, și una cu informații despre interfață, BlackBerry Hub (meniul cu notificări al BlackBerry) și Play Store și YouTube. Din câte se pare, BlackBerry trece la Android, dar nu renunță la unele dintre serviciile și soluțiile sale de administrare a notificărilor.

BlackBerry Venice cu Android pentru SUA

Citește și: