Black Friday 2015: reduceri impresionante la QuickMobile

Black Friday 2015: reduceri impresionante la QuickMobile

La QuickMobile, Black Friday 2015 va debuta pe 15 noiembrie cu reduceri de până la 80%.

Black Friday 2015 la QuickMobile va avea loc în perioada 20 – 22 noiembrie, atât în magazinul online cât și în magazinele fizice. Din câte se pare, clienții din toate țările vor putea cumpăra produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, stocurile având o valoare totală de 5 milioane de euro, iar reducerile fiind de până la 80%.

Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2015 din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.

Apple Watch, Samsung Galaxy S6 Edge, Nokia N1, iPhone 6S, Samsung Galaxy Note 5 și Asus Zenfone 2 cu 4GB RAM sunt doar câteva dintre dispozitivele pe care le veți putea achiziționa la ofertă. QuickMobile va implementa chiar și o platformă specială de cumpărături printr-un singur click, cu intenția de a reduce timpul necesar finalizării unei comenzi la mai puțin de 60 de secunde. Iar în cazul în care vă hotărâți să plătiți online cu cardul, nu numai că veți avea prioritate la livrarea produselor, dar veți beneficia și de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

Totodată, toți cei care finalizează o comandă în magazinul online QuickMobile.ro în perioada Black Friday vor intra automat într-un concurs, având șansa de a câștiga un Apple iPhone 6S. Având în vedere traficul online din perioada următoare, QuickMobile se pare că a luat decizia de a tripla capacitatea serverelor. „Anul trecut, cu ocazia Black Friday, cele mai vândute produse au fost smartphone-urile premium, iar în acest an ne așteptăm ca acestea să fie din nou în topul preferințelor clienților. Acestea au fost urmate de categoria gadgeturi”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.

Citește și: