BB-8 e singura jucărie Star Wars care te face fericit

Deși v-ați propus să rezistați tentației de a investi în jucării Star Wars, sunt șanse foarte mari să fie imposibil.

Nu trebuie să fiți un fan înrăit Star Wars pentru a conștientiza investiția fabuloasă care s-a făcut în următorul film din serie. Din fericire, cei de la Disney nu sunt în pană de idei legate de modul perfect în care investiția inițială va fi recuperată, iar profitul net va fi fabulos. Gândiți-vă doar la colecția surprinzător de stufoasă de jucării Star Wars: The Force Awakens care se va materializa online în următoarele zile.

BB-8 este disponibil, însă, și la eMAG. Îl găsiți la ofertă AICI.

Printre multe alte figurine și gadgeturi atractive s-a strecurat și roboțelul care v-a lăsat cu gura căscată atunci când ați văzut primul teaser trailer la noul film. Intitulat BB-8, precum personajul pe care îl întruchipează, acest robot este de fapt o versiune modificată a popularelor Sphero, este și dezvoltată de aceeași companie. Nu va fi însă compatibil cu vechile aplicații Sphero pe care le găsiți deja pe Google Play și Apple AppStore. În același timp însă, BB-8 va colabora de minune cu o altă aplicație de smartphone și tabletă. Pentru un aer de autenticitate o puteți programa chiar să se miște și singură, printr-un fel de pilot automat. Gradul de inteligență ridicat al jucăriei iese la iveală după ce ați petrecut câteva zile jucându-vă cu ea, deoarece are un comportament adaptiv.

Pentru ca experiența Star Wars să nu se încheie la jucărie, dockul de încărcare wireless pentru BB-8 by Sphero e vopsit e acoperit cu aceleași texturi care ne aduc aminte de franciza creată de George Lucas. În ceea ce privește prețul, la 150 de dolari pe website-ul celor de la Sphero s-ar putea să intre în categoria celor mai accesibili roboți inteligenți. Apropo, poate fi achizionaționată începând de astăzi, 4 septembrie, deci ar fi bine să vă grăbiți pentru că nu știe nimeni cât de limitate sunt stock-urile, poate peste un an vă veți vinde propriul exemplar cu 1000 de dolari pentru că între timp a devenit o raritate.

00:34 04.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video