Battlefield Hardline s-a lansat oficial împreună cu un nou trailer [VIDEO]

Cei care aşteptau cu entuziasm să pună mâna pe noul Battlefield Hardline, se pot în sfârşit bucura de lansarea oficială a respectivului shooter.

Între versiunile anuale de Call of Duty, se lansează de fiecare dată şi un nou Battlefield. Fiecare serie are fanii săi, dar cei mai mulţi pasionaţi de FPS-uri le joacă pe amândouă.

De această dată este vorba Battlefield Hardline. Cel mai nou shooter al celor de la Electronic Arts s-a lansat oficial zilele trecute împreună cu un nou trailer pe care îl puteţi urmări mai jos. Acesta a fost anunţat pentru prima oară în luna mai a anului trecut. Înainte de lansare, a trecut printr-o lungă perioadă de beta şi câteva amânări, în speranţa că nu va mai avea parte de scandalul care a gravitat în jurul Battlefield 4, un titlu care a ajuns pe piaţă nu foarte finisat.

În funcţie de preferinţă, poate fi experimentat pe PS3 şi Xbox 360, PC, PlayStation 4 sau Xbox One. În cazul celor care vor să-l joace pe computer, aveţi în vedere că sunt destul de pretenţioase şi ar fi bine să vă informaţi înainte de a achiziţiona jocul. Sistemul recomandat pentru Hardline este construit în jurul unui Intel Quad Core sau AMD six-core cu 8GB RAM şi NVIDIA GeForce GTX 760. Pe consolele next-gen, noul Battlefield va rula la 60 de cadre pe secundă, deşi vor fi favorizaţi posesorii de PS4 care vor experimenta jocul la o rezoluţie nativă 900p, în timp ce utilizatorii de Xbox One vor face un downgrade până la 720p.

Povestea jocului este complet diferită faţă de ceea ce aţi experimentat până acum în serie. Armata şi diversele războaie nu mai sunt în centrul acţiunii. În schimb, veţi avea misiuni mai apropiat de Counterstrike cu poliţişti şi jefuitori. Apropo, nu se găseşte pe Steam, ci doar pe Origin sau online, pe pagina producătorului.

05:50 18.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video