Battlefield Hardline, cel mai nou joc care arată mai bine pe Sony PS4 decât pe Xbox One

Battlefield Hardline, cel mai nou joc care arată mai bine pe Sony PS4 decât pe Xbox One

Pentru că nu toate consolele sunt menite să fie egale, se pare că Hardline va arăta mai bine pe PlayStation 4 decât pe Xbox One.

Încă de la lansarea primelor jocuri next-gen pentru PlayStation 4 şi Xbox One, de acum un an şi jumătate, era evident că utilizatorii consolelor Sony sunt avantajaţi. Nu era neapărat o chestiune de putere brută de procesare, având în vedere că dotările celor două console sunt similare, ci avea legătură mai degrabă cu faptul că Xbox One dedică o parte din acele resurse hardware noului senzor Kinect. Urmările acelui fenomen continuă să apară.

Dezvoltatorii de la Visceral Game, din spatele noului au comentat oficial pe marginea experienţei grafice la care se pot aştepta utilizatorii de console. Astfel, aflăm că, deşi va rula la o viteză de 60 de cadre pe secundă, atât pe Xbox One, cât şi pe PS4, nivelul de detalii este complet diferit. Rezoluţia nativă la care va rula noul Battlefield pe consola Microsoft este 720p, în timp ce pe PlayStation 4 va sări până la 900p. Motivul din spatele acestei decizii nu este foarte evident şi s-ar putea nici măcar să nu fie vizibilă cu ochiul liber diferenţa.

Trăgând linie însă, cei care îşi vor cumpăra o consolă next-gen pentru acest titlu în particular, se orientează mai bine către soluţia japonezilor. Acest anunţ vine la câteva luni după ce Adam Boyes a promis că utilizatorii de PS4 se vor putea juca Battlefield Hardline la rezoluţie 1080p cu 60 de cadre pe secundă. Din păcate, respectivul fenomen nu s-a produs. Nu putem decât să ne bucurăm că, la final, experienţa de gaming va fi fluidă şi constantă pe ambele platforme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI