Frostbite a reușit să instaleze Battlefield 4 și pe iOS

Frostbite a reușit să instaleze Battlefield 4 și pe iOS

Frostbite a reușit de curând să instaleze și să ruleze Battlefield 4 și pe un dispozitiv ce rulează iOS.

Battlefield-4-iOS

Cu alte cuvinte cei care au creat engine-ul jocului Battlefield 4 au reușit să îl instaleze cu succes și pe un iPad. tabletele din ziua de astăzi dispun de o putere de procesare considerabilă, probabil mai mare decât multe din vechile noastre PC-uri. Acestea fiind spuse, cei de la Frostbite demonstrează cât de puternice sunt. Înainte să vă entuziasmați și să mă întrebați de unde puteți achiziționa și instala jocul, aceasta este mai mult o demonstrație de forță pentru faptul că o tabletă este suficient de puternică în multe situații.

Mai trebuie menționat faptul că jocul nu rulează complet pe tabletă și că doar anumite segmente au fost alese.

”Pentru a vedea cât de departe putem porta engine-ul pe dispozitivele mobile ne-am setat un scop: să aducem anumite secvențe din Battlefield 4, un joc foarte solicitant din punct de vedere vizual, să ruleze pe iOS. Insist pe faptul că acesta este un demo tehnologic pentru testarea capabilităților engine-ului grafic și nimic mai mult.”

Așa cum am spus, nu vă așteptați să vedeți Battlefield 4 portat pe dispozitivele mobile însă acest demo demonstrează faptul că acest lucru este posibil. Totuși, cunoscând faptul că multe din comenzile acestor motoare grafice sunt disponibile dezvoltatorilor independenți de jocuri nu este exclus să vedem portări de genul și pentru alte jocuri, realizate de entuziaști ai domeniului.

Citește și:
Etichete: