Assassin’s Creed Golden Age este un joc pe care l-aţi jucat deja

Assassin's Creed Golden Age este un joc pe care l-aţi jucat deja

Fără să fi fost vreodată lansat oficial, Golden Age în realitate este un joc pe care l-aţi experimentat cu siguranţă, dacă sunteţi fani ai seriei.

În urmă cu câteva zile a început să circule pe internet imaginea de mai sus cu o referinţă clară către un nou joc creat de Ubisoft. Acesta ar fi urmat să poarte numele de Assassin’s Creed Golden Age şi, chiar dacă , în realitate este un titlu pe care l-aţi jucat deja.

Cum majoritatea filmelor de la Hollywood, pe perioada filmării, se ascund în spatele unui Working Title sau Titlu de Lucru, Ubisoft se pare că aplică un sistem similar pentru jocurile sale. Plecând de la această premisă, Golden Age este de fapt numele folosit intern pentru Assassin’s Creed 4 Black Flag. ,,Înainte de lansarea unui joc în lume, folosim un titlu de lucru sau un nume de cod pentru a ne referi intern la un proiect. Assassin’s Creed Golden Age era numele dat intern la Assassin’s Creed Black Flag. Nu este numele pentru nici un titlu viitor din franciza Assassin’s Creed.

Conform informaţiilor scăpate online în ultimele luni, următorul Assassin’s Creed, ce ar urma să fie lansat până la finalul acestui ani, s-ar desfăşura în Londra în perioada Victoriană. Ideea de bază pare una foarte interesantă şi, dintr-un punct de vedere este surprinzător că nu a mai fost folosită până la această oră. Există şi câteva speculaţii legate de un viitor titlu desfăşurat în Japonia, dar despre acela nu ştim mai nimic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: