Noul Assassin’s Creed Unity vine cu probleme mari de performanţă

Noul Assassin's Creed Unity vine cu probleme mari de performanţă

Dacă opiniile exprimate online sunt credibile, se pare că este mai pretenţios decât se aşteptau dezvoltatorii săi.

Assassin's creed unity probleme performanta

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, Assassin’s Creed Unity, se pare că a avut parte de o lansare cu probleme, atât pe PS4 şi Xbox One, cât şi pe PC.

Deşi nu este momentan disponibil global, jocul se pare că a supărat deja mai mulţi jucători care şi-ar fi dorit o experienţă de gaming mai lină. Partea bună este că nici o platformă nu este favorizată, se mişcă prost pentru toată lumea. Primii sunt cei care se joacă Assassin’s Creed Unity pe PS4. Posesorii de PlayStation s-au plâns de scăderi bruşte a numărului de cadre pe secundă afişate, de „agăţări“, mici blocaje şi manifestări ale fenomenului pop-in. Acesta din urmă se traduce prin afişarea temporară, pentru o perioadă mai lungă decât ar trebui, de texturi de rezoluţie mică pe diverse obiecte, înaintea celor de rezoluţie mare.

Probleme tehnice grave au fost sesizate şi de cei care se joacă pe versiunea de Xbox One a jocului. Pe PC, cei care satisfac cerinţele de sisteme minime pentru noul Assassin’s Creed sunt cei mai afectaţi. În acest caz particular, titlul este aproape de nejucat. Singurii care nu au întâmpinat nici un fel de evenimente neplăcute sunt cei care se află în posesia unor . În teorie, în cazul unei lansări foarte mari, astfel de evenimente sunt previzibile. Rămâne să vedem cât de rapizi vor fi cei de la Ubisoft în a le remedia prin intermediul unui update.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: