Assassin’s Creed Rogue pentru PC va avea o tehnologie „nemaivăzută”

Assassin's Creed Rogue pentru PC va avea o tehnologie

Deşi a fost deja lansat pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 în noiembrie 2014, versiunea de PC a va fi cu adevărat revoluţionară.

Cei de la Ubisoft au apelat la o tactică foarte interesantă pentru lansările din 2014 de jocuri din seria Assassin’s Creed. În timp ce posesorii de Xbox One şi PS4 au avut parte de o lansare next-gen prin intermediul , cei care continuă să folosească un PlayStation 3 sau un Xbox 360 s-au putut juca noul Assassin’s Creed Rogue.

Dacă povestea vă este străină, merită să aveţi în vedere că în acest episod jucaţi rolul lui Shay Patrick, un templier care vânează asasini. Povestea se desfăşoară în America de Nord în timpul Războiului de Şapte Ani. Luptele navale din Black Flag sunt prezente şi de această dată.

Pentru că nu aveau de ce să nu lanseze fiecare titlu al francizei şi pentru PC, după ce în decembrie ne-am putut juca Unity pe computerele noastre performante, în câteva săptămâni vom putea pune mâna şi pe o versiune modernizată de Rogue. Spre deosebire de iteraţia pentru console a Assassin’s Creed Rogue, versiunea pentru PC va include o tehnologie pentru urmărirea ochilor jucătorului. Aceasta va folosi dispozitivul Sentry de la SteelSeries pentru a crea impresia unui ecran infinit pentru jucători. În practică, în momentul în care veţi mişca ochii în fata computerului, veţi controla şi camera din joc.

Assassin’s Creed Rogue pentru PC va fi lansat pe 10 martie. Cerinţele sale minime de sistem includ un procesor Intel Core 2 Quad Q6600 sau un AMD Athlon II, 2GB RAM şi o placă video NVIDIA GeForce GTS450 sau un AMD Radeon HD5670. Va funcţiona de minune pe Windows 7 SP1 sau Windows 8/8.1 şi veţi avea nevoie de 11,4 GB de spaţiu pe hard disk pentru a-l instala.

Citește și: