Apple Watch Sport vine cu un încărcător suficient de ieftin cât să te simți înșelat de Apple

, 26 Apr, 08:00

Toate materialele promoţionale pentru înfăţişează un încărcător metalic atrăgător. Dacă vă orientaţi însă către un Apple Watch Sport, nu-l veţi primi.

Având în vedere preţul deloc accesibil al unui Apple Watch, nimeni nu se aştepta ca deschiderea cutiei să fie similară cu experienţa unui Kinder Surprise. Cu alte cuvinte, nu ar fi trebuit să fii surprins de ceea ce găseşti în interior. Dacă aţi cumpărat un Apple Watch sau un Apple Watch Edition, asta se şi întâmplă. Dacă v-aţi orientat însă către un , s-ar putea să fiţi dezamăgiţi.

Deşi este imposibil să găsiţi o imagine cu încărcătorul ilustrat mai jos pe website-ul Apple, se pare că acesta va fi livrat cu fiecare exemplar de Apple Watch Sport. Este o versiune mult mai ieftină decât a modelului de mai sus, realizat din metal. Cu siguranţă nu arată la fel de bine precum originalul, iar după ce ai investit 350 de dolari pe un smartwatch premium nu e o surpriză de care ai vrea să ai parte. Motivaţia din spate e mai mult decât evidentă. Apple a vrut să-şi maximizeze cota de profit pentru fiecare ceas comercializat şi a apelat la artificii care nu vor rezona cu publicul larg.

Cu siguranţă, respectivul încărcător îşi îndeplineşte cu brio sarcina. E foarte frustrant însă ca în cazul unui produs menit să fie accesoriu de fashion să ajungi să fii dezamăgit de alegeri de design ale producătorului. Măcar dacă acest compromis semnificativ ar fi fost promovat în materialele de marketing oficiale, dar nu a fost cazul.

apple watch sport incarcator plastic

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail