Apple Watch a început să sosească de astăzi: Care au fost reacțiile oamenilor

Apple Watch a început să sosească de astăzi: Care au fost reacțiile oamenilor

Cel mai așteptat dispozitiv Apple al ultimilor ani a început să fie livrat către clienți. Cum au reacționat oamenii la prima interacțiune cu smartwatch-ul?

Apple Watch a început de astăzi să fie livrat către clienți din toate cele nouă țări în care va fi disponibil în viitorul apropiat. Acestea sunt: Australia, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Apple Watch a avut luni de zile în care a putut să atragă atenția potențialilor clienți, iar aceasta este una dintre explicațiile reacțiilor la care am putut asista pe social media.

Pentru prima serie de dispozitive Apple Watch au început precomenzile în data de 10 aprilie, iar conform celor de la telegraf, interesul a fost atât de mare încât toate modelele au fost vândute în câteva ore. Cei mai puțin norocoși vor avea de așteptat cel puțin încă o lună pentru ca dispozitivele să le fie livreate. Chiar și așa, sunt unii care au fost mai rapizi, însă datorită unor probleme nu își vor primi ceasul inteligent Apple până în 8 mai.

Dedesubt aveți câteva dintre reacțiile legate de Apple Watch care au umplut astăzi toate rețelele sociale. Instagram, Twitter, Facebook și multe altele abundă astăzi de poze ale fericiților posesori de Apple Watch. Multe aplicații pe App Store sunt deja compatibile cu smartwwatch-ul, unele dintre cele mai interesante fiind Uber, Dark Sky, sau Fandango. Seria de postări de mai jos ne-a fost furnizată de către colegii de la Adevărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: