Apple caută noi parteneri pentru producția Apple Watch

Apple caută noi parteneri pentru producția Apple Watch

Smartwatch-ul Apple Watch continuă să se vândă precum pâinea caldă, iar Apple se pare că nu are puterea de producție necesară pentru a satisface cerea.

Piața smartwatch-urilor de calitate a crescut foarte mult în ultimul an, iar Apple Watch continuă să fie considerat un accesoriu de modă care, dintr-un anumit punct de vedere, reușește să-și justifice prețul, mai ales dacă sunteți deja posesor de iPhone sau iPad. În perioada iminentă a sărbătorilor, pentru că suntem cu toții predispuși să cheltuim un pic mai mulți bani, Apple face eforturi pentru a face față cererii din piață.

Conform unui nou raport apărut online, cei de la Apple au înaintat o comandă pentru patru milioane de ceasuri Apple Watch, acesta fiind un produs foarte popular pe lista lui Moș Crăciun. Se pare însă că actualul producător nu este foarte eficient în a scoate pe piață dispozitivele în conformitate cu cererea din partea gigantului din Cupertino.

La ora actuală, responsabil de producția de Apple Watch este Quanta Computer. Din păcate, pentru că smartwatch-ul premium nu a ieșit suficient de repede pe linia de fabricație pentru a ajunge în mai multe colțuri ale lumii, se pare că Apple a început deja tratative cu Wistron, Inventec și Foxconn pentru a prelua o parte din sarcina de producție. Dacă oricare dintre cele trei discuții se va materializa într-un contract, Apple se va asigura că nu va mai avea probleme cu comercializarea gadgetului, chiar și în cazul în care Quanta Computer întâmpină varii probleme probleme. Nu de alta, dar Apple nu prea se află într-o situația în care să-și dezamăgească publicul.

În plus, pe termen lung, niște parteneri puternici vor facilita propagarea mult mai rapidă a celei de a doua generații de Apple Watch, ce se vehiculează că va avea loc la mijlocul lui 2016. Momentan, noi nu putem decât să sperăm că până la finele acestui an vom vedea un Apple Watch și în magazinele Apple de la noi din țară. Nu de alta, dar momentan se vinde doar pe canale neoficiale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: