08 oct. 2015 | 16:50

Aplicația Google pentru iOS primește un update important

ACTUALITATE
Aplicația Google pentru iOS primește un update important

Aplicația celor de la Google a avut parte de curând de o actualizare importantă.

Aplicația Google pentru iOS a ajuns acum la versiunea 9.0, grație update-ului livrat de compania cu sediul în Mountain View, California. Unul dintre beneficiile aduse de acesta este posibilitatea de a lăsa un review pentru un loc pe care l-ați vizitat. După cum scrie site-ul Engadget, nu este nevoie decât să căutați locul preferat și să faceți click pe link-ul care va fi afișat deasupra rezultatelor. De acolo, veți fi redirecționați către o adresă unde puteți oferi un rating, un review și o poză a locului respectiv.

De asemenea, atunci când căutați un anumit loc, o hartă cu locația acestuia va fi afișată alături de rezultate. Nu în ultimul rând, atunci când căutați o imagine anume, GIF-urile vor rula automat atunci când le selectați. În ultimul timp, Google și-a îmbunătățit serviciile oferite pe platforma celor de la Apple, livrând update-uri celor mai importante aplicații.

YouTube, de exemplu, le permite acum utilizatorilor să acceseze videoclipurile recomandate, canalele preferate și conținutul încărcat de acestea printr-o simplă apăsare a pictogramei sau printr-o glisare cu degetul pe ecran. Google a introdus chiar și compatibilitatea cu Apple Watch pentru Maps. Acum, utilizatorii vor putea să obțină indicații direct pe dispozitivul de la încheietură, alături de durate estimative ale călătoriilor efectuate pe jos, cu bicicleta, mașina sau mijloace de transport în comun.

FOTO feature Engadget