Kyocera a lansat un smartphone care se spală cu apă și săpun

Dacă sunteți germofobi sau pur și simplu nu aveți grijă de telefon, noul smartphone Kyocera este perfect voi.

Uneori specificațiile hardware nu sunt suficiente. Degeaba investești o avere într-un smartphone, dacă este surprinzător de sensibil la căzături și, mai multe decât atât, reparația sa costă enorm. Ideal ar fi să calculați o medie între un gadget care se descurcă foarte bine în cazul celor mai multe sarcini, dar, în același timp, nu vă lasă la greu.

Cei de la Kyocera au făcut o treabă foarte bună în trecut când a venit vorba de producția de producția de terminale andurante. În permanență se poate însă atinge un nou nivel de rezistență la intemperii, iar noua creație ilustrată în imaginea de mai sus confirmă acest lucru.

Lansat momentan doar în Japonia, noul telefon Kyocera este disponibil în culorile roz, alb sau albastru. După cum se poate vedea și clipul de promovare, acesta nu este doar rezistent la apă ci și la săpun. Ideea din spatele aceste metode de promovare este că am ajuns să ne folosim smartphone-ul peste tot, inclusiv în bucătărie, iar curățarea sa ar trebui să devină un obicei. Nu de alta, dar orice alte unelte din casă le spălăm după ce le folosim mult. Pornind de la această premisă, Kyocera DIGNO rezistă foarte bine la apă caldă și săpun.

Designul exterior a fost simplificat foarte mult pentru a facilita anduranța și pentru a preveni intrarea apei în interior. Ecranul funcționeză fără probleme chiar și cu mâini ude, iar spatele a fost tratat într-un mod similar cu smartphone-urile de top la LG pentru a se vindeca singur de zgârieturi superficiale. În loc de Gorilla Glass, display-ul este protejat cu Dragontrail X, un strat de protecție de la Asahi Glass care pe lângă faptul că e rezistent, e și foarte flexibil. Specificațiile sale complete nu sunt cunoscute, dar se pare că va funcționa fără probleme pe rețelele 4G LTE din Japonia și va fi compatibil și cu standardul WiMAX 2+.

Alexandru Puiu
14:40 04.12.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video