Zvonuri: Următorul iPhone va fi un phablet şi va veni în luna mai

, 06 Ian, 07:15

Noi zvonuri vizavi de confirmă că în luna mai vom vedea primul phablet al celor de la Apple.

apple iphone 5s 6 phablet

2014 se anunţă a fi un an extrem de interesant dacă măcar o parte din zvonurile referitoare la produse Apple și nu numai se vor confirma în următoarele 12 luni.

După ce în urmă cu câteva zile anunţam că în această toamnă gigantul din Cupertino va lansa cu ecrane de dimensiuni diferite, pentru a satisface categorii diferite de utilizatori, acum apar noi informaţii referitoare la un eventual phablet.

Compania condusă de Tim Cook va lăsa neatins ciclul lansărilor de noi iPhone-uri în toamnă, dar va anunţa un nou dispozitiv în luna mai a acestui an, dacă ar fi să ne luăm după un articol publicat pe Yahoo Japonia. Acesta va fi un phablet cu o dimensiune foarte aproapiată de 6 inci. Complet diferit faţă de iPhone 6, noul aparat se pare că nu va încorpora un procesor nou, ci se va rezuma la actualul A7. Prima instanţă în care vom vedea un nou SoC dezvoltat intern de Apple, un posibil quad core cu numele A8 pe arhitectură ARM de 64 de biţi, se pare că va rămâne următorul iPhone de bază lansat în toamnă.

Cum e şi normal, primim aceste zvonuri cu o doză consistentă de reticenţă. Realitatea este că Apple a amânat destul de mult lansarea unui smartphone cu un ecran mai generos, iar următorul terminal ar trebui să vină cu un design radical diferit faţă de 5S. Din acest motiv, nu este deloc exclus să vedem în câteva luni un iPhone care să ne lase cu gura căscată. Vi se pare plauzibil?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail