Cele două iPhone-uri lansate în 2014 vor fi de dimensiuni diferite

Cele două iPhone-uri lansate în 2014 vor fi de dimensiuni diferite
Alexandru Puiu
10:09 04.01.2014

După ce în 2013 cei de la Apple au lansat două smartphone-uri noi, în 2014 se pare că alte două vor vedea lumea reflectoarelor.

iphone 6  in2014 de 4,7 si 5,7 inci

Există din ce în ce mai multe zvonuri vizavi de de produsele care vor ieşi anul acesta din laboratoarele de cercetare şi dezvoltare ale Apple. Dintre ele, cel mai vehiculat este .

Probabil pentru că nu mai poate amâna foarte mult tranziţia la un ecran mai mare, în conformitate cu cele mai noi modele de la Samsung, LG sau HTC, 2014 va fi anul în care Tim Cook va ieşi pe scenă pentru a anunţa două iPhone-uri semnificativ mai mari decât cele de pe piaţă. Surse din China şi apropiaţi de gigantul Foxconn au confirmat deja că au informaţii aproape sigure referitoare la un iPhone de 4,7 inci şi un al doilea de 5,7 inci. În timp ce acesta din urmă va fi un concurent aproape sigur pentru Note 3, modelul de 4,7 îl va înlocui pe actualul 5S. Noilor modele lansate în 2014 nu le vor lipsi butoanele de home cu Touch ID – senzori de amprentă, similare cu cele pe care le găsim în iPhone 5S.

Dacă se confirmă, din 2012 de când s-a lansat primul iPhone 5 cu un salt în diagonala ecranului de la 3,5 la 4 inci, schimbarile pentru 2014 vor intra în istorie ca fiind cele mai radicale pentru acest aparat. Cu toate că riscul unor modificări semnificative este foarte mare pentru producători, sunt curios ce impact vor avea două noi iPhone-uri, mai mari decât 5S şi 5C,  asupra vânzărilor. Nu de alta, dar sunt destul de sigur că utilizatorii de smartphone-uri Apple vor sta de două ori pe gânduri înainte să-şi aloce banii munciţi cu greu unui aparat care necesită o perioadă de adaptare.

Comentarii
loading...