Ultimele detalii despre Windows 10: are funcții multimedia noi și va fi prezentat în ianuarie 2015

Ultimele detalii despre Windows 10: are funcții multimedia noi și va fi prezentat în ianuarie 2015

Deşi vor mai trece câteva luni până la lansarea noului , avem din ce în ce mai multe detalii despre acesta.

microsoft windows 10

Într-o perioadă în care din ce în ce mai mulţi dintre noi ne gândim la sărbătorile de Crăciun, cei de la Microsoft lucrează intens la Windows 10. În definitiv, au foarte mult de lucru până îşi vor spăla toate păcatele cu Windows 8.

Următorul sistem de operare Microsoft are mari şanse să ajungă la public în prima jumătate al lui 2015. Până atunci însă trebuie să treacă prin mai multe stadii beta, unele dintre ele disponibile şi publicului larg. Deşi curioşii pot deja să experimenteze o versiune Technical Preview a următorului Windows, mai multe surse au confirmat că în luna ianuarie 2015, în cadrul unui eveniment dedicat, vom avea partea de lansarea unui .

Acesta din urmă ar trebui să fie mult mai apropiat de versiunea finală a Windows 10. Această informaţie vine după ce a fost confirmată oficială participarea, tot în ianuarie, a companiei conduse de Satya Nadella la Consumer Electronics Show 2015 din Las Vegas.

flac mkv Windows 10 format

În ceea ce priveşte eventualele funcţii noi, deşi nu a vorbit prea multe despre funcționalitățile pentru utilizatori, se pare că Windows 10 va fi din start mult mai abil în a reda formate multimedia de înaltă definiţie. Captura de mai sus, postată de curând pe Twitter de Gabriel Aul, un oficial al companiei, confirmă suportul nativ pentru FLAC în Windows Media Player. Această imagine este şi o dovadă clară a faptului că nu veţi mai avea nevoie de plugin-uri pentru a reda astfel de fişiere audio necompresate în nici un alt program din Windows. Aparent, acelaşi statut îl au şi popularele fişiere MKVpentru videoclipuri de înaltă rezoluție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: