Unde își găsesc sfârșitul jocurile Nintendo DS și 3DS

Unde își găsesc sfârșitul jocurile Nintendo DS și 3DS

Aici vin jocurile de Nintendo DS și 3DS ca să își petrează ultimele zile din viață, cel puțin până vine cineva și le dezgroapă.

Nintendo DS

Știm că istoria se repetă și, nu demult, au fost găsite o serie de jocuri pentru Atari 2600, îngropate și uitate. Nintendo DS și 3DS dețin în prezent o librărie destul de mare de jocuri, dintre care o mulțime de titluri nu beneficiază cu siguranță de atenția dorită și trebuie ca producătorul să scape de ele cumva.

Reciclarea este, de departe, cea mai bună soluție, iar ce vedeți în imaginea de mai sus vine de la utilizatorul Reddit, HXCut, care își plătește facturile lucrând la fabrica de reciclare. În cutie se află aprximativ o jumătate de tonă de jocuri pentru Nintendo DS și 3DS, care urmează să fie reclate după ce au fost demontate de componentele electrice. Majoritatea acestor cartușe sunt cu jocul iCarly 2: iJoin the Click.

Se pare așadar că jocul iCarly2, un joc care probabil că nu s-a vândut în prea multe exemplare, este cel care va fi găsit peste o lungă perioadă de timp, atunci când Nintendo va dispărea și o gașcă de gameri vor pleca în căutarea comorilor ascunse ale trecutului.

Citește și: