Nintendo anunță Code Name S.T.E.A.M. pentru 3DS

Nintendo anunță Code Name S.T.E.A.M. pentru 3DS

Vești bune pentru fanii Nintendo 3DS, dezvoltatorul a anunțat un nou joc pentru această platformă, care va apărea însă abia în 2015.

Nintendo STEAM 3DS

Jocul dezvoltat de Nintendo pentru platforma 3DS se numește Code Name S.T.E.A.M., și, conform unor tweet-uri de la Nintendo America, va avea o tematică de genul ”steampunk”. Jocul este unul de strategie de genul turn based, și deține o gamă de elemente unice, care vor putea fi folosite cu ajutorul touchscreen-ului de pe consolă. Acesta va încorpora și o serie de caracteristici din jocurile de tip shooter pentru a îmbunătăți mișcarea și atacurile din joc, o idee interesantă având în vedere că titlurile de genul turn based sunt destul de lente de obicei.

Caracterele din joc vor funcționa pe bază de aburi, lucru care explică într-un fel numele jocului. Aburul va putea fi folosit pentru atacuri, și se spune că fiecare luptător va avea o cantitate limitată. Am putea spune că ține loc de ”mana” sau energie. Nintendo a menționat de asemenea că personajele sunt inspirate din benzile desenate ale lui Jack Kirby și bruce Timm. Jocul, așa cum poate fi văzut în screenshot-uri, are un look destul de interesant din acest punct de vedere. Unii îl vor aprecia pentru cum arată, alții probabil nu vor fi deloc încântați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: