Un smartphone Lamborghini e adevăratul cadou de lux, dar la un preț imens [VIDEO]

Anunţat în urmă cu ceva timp, noul poate fi achiziţionat de cei mai pretenţioşi dintre voi la aproximativ 6.000 de dolari.

 Torino Lamborghini 88 Tauri 1

Mulţi dintre noi consideră cel mai nou smartphone de la Apple ca fiind un dispozitiv premium, atât prin design şi dotări, cât şi prin preţ. În acelaşi timp, există o categorie de utilizatori care consideră recent lansatul iPhone 6 ca fiind un terminal pentru muritori, motiv pentru care preferă să dea peste 5.000 de dolari pe un telefon de dragul unei aure invizibile de exclusivitate.

Dacă intraţi în a doua categorie, noul smartphone Tonino Lamborghini 88 Tauri este pentru voi. Doar 1.947 de astfel de dispozitive vor fi fabricate pentru a vă ajuta să fiţi siguri că nu vedeţi unul similar la persoana de lângă voi de la clasa business din avion. Este realizat exclusiv din aluminiu şi piele naturală, iar creatorii săi afirmă că ar fi capabil să realizeze cel mai luxos selfie din lume. Deşi aceasta din urmă nu este cea mai creativă noţiune de marketing, terminalul pare unul destul de arătos, după orice standard.

 Torino Lamborghini 88 Tauri 2

Va avea un preţ de achiziţie de aproximativ 6.000 de dolari şi nu va lipsi de pe spatele său emblema cu taurul furios specifică brandului italian de maşini. Dacă ar fi să ne legăm de detalii, merită să aveţi în vedere că smartphone-ul cu Android din imaginile alăturate nu este realizat de producătorul de maşini, ci de o companie complet diferită ce poartă numele fiului lui Ferruccio Lamborghini, creatorul primului

În altă ordine de idei, Tonino Lamborghini 88 Tauri este construit în jurul unui display Full HD de 5 inci. La interior ascunde un quad core Snapdragon 801 tactat la 2,3 GHz cu 3GB de memorie RAM şi o memorie internă de 32GB. Fără a avea de altfel o configuraţie hardware impresionantă, noul gadget are toate elementele pentru a fi un succes de piaţă: un preţ fabulos, un brand puternic în spate şi o carcasă din materiale exclusiviste.

 Torino Lamborghini 88 Tauri 3

Alexandru Puiu
10:55 15.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video