26 mai 2014 | 20:50

Un alt fel de documentar despre Yakuza şi tuning de Lamborghini [VIDEO]

TEHNOLOGIE
Un alt fel de documentar despre Yakuza şi tuning de Lamborghini [VIDEO]

Deoarece se pare că japonezii au dezvoltat o obsesie pentru tuningul extrem de , trebuie să vizionaţi clipurile de mai jos.

lamborhini led lights

Există anumite clipuri cu maşini pe YouTube pe care doar le pot înţelege. Găsiţi însă şi excepţii de la regulă, care lasă cu gura căscată orice internaut, indiferent dacă este sau nu imun la acest fenomen internaţional.

Când vine vorba de Lamborghini, unele dintre cele mai scumpe maşini din lume au parte de un tratament special în Japonia. Mai precis, mai mulţi membri ai grupării mafiote Yakuza au dezvoltat, în egală măsură, o obsesie pentru aceste maşini extravagante şi pentru personalizarea lor în moduri nemaiîntâlnite.

Pentru a înţelege mai bine această subcultură japoneză, regizorul japonez Luke Huxham a creat un mini documentar de calitate foarte bună pe care îl găsiţi integrat mai jos şi pe care vă recomand să-l vizionaţi la calitate HD. Acesta pleacă de la grupările de motociclişti gălăgioşi de pe străzile Japoniei şi ajunge la Morohoshi-san, un individ care nu are nici o problemă să recunoască că nu-şi căştigă banii din activităţi legale şi că a fost de câteva ori în inchisoare. Fascinaţia acestuia din urmă cu Lamborghini a început la 17 ani, când a văzut şi auzit pentru prima oară o astfel de super maşină italiană. ,,Am fost înmărmurit şi am decis, atunci, că o voi conduce, indiferent de ce trebuie să fac.”

Cu toate că benzi de LED-uri şi culori greu de înţeles am mai văzut pe maşini, cea mai spectaculoasă parte din cel de-al doilea clip pe care îl găsiţi mai jos, este un Lamborghini îmbrăcat într-o peliculă holografică de vinyl.

0yakuzalambos1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele