Un nou smartphone care te atrage – Lenovo Vibe Z2 Pro anunţat oficial

Un nou smartphone care te atrage -  Lenovo Vibe Z2 Pro anunţat oficial

Deşi nu are un nume foarte scurt, este un smartphone care arată foarte bine şi vine cu o configuraţie high end.

lenovo-vibe-z2-pro

În urmă cu câteva zile am dezbătut pentru prima oară un telefon de vârf de la . Era vorba de Vibe Z2 Pro care tocmai a fost anunţat oficial, potrivit mobilissimo.ro. 

Având în vedere diagonala de 6 inci a ecranului, acesta intră mai degrabă în categoria phablet-urilor. Cu toate acestea, spaţiul din spatele panoului QuadHD, cu o densitate de pixeli de 490 ppi, a fost umplut cu grijă. Aspectul general pare de smartphone high end, în parte datorită finisajelor cu aspect metalic.

Configuraţia hardware a aparatului include un procesor Snapdragon 801 tactat la 2,5 GHz ajutat de 3GB de memorie RAM. Camera principală este construită în jurul unui senzor BSI de 16 megapixeli.  Vine din start cu suport pentru două SIM-uri şi este compatibil cu cele mai noi reţele 4G LTE. Bateria de 4000 mAh este un alt plus semnificativ al lui Vibe Z2 Pro, având mari şanse să vă ţină două zile departe de priză. Pe lângă marginile foarte subţiri ale ecranului, grosimea acestui telefon este de doar 7,7 milimetri.

Nu ştim care va fi preţul oficial al dispozitivului de mai sus, dar vom afla sigur în septembrie, când va putea fi achiziţionat pe negru, alb sau auriu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: