Lenovo Vibe Z2 Pro, detalii noi despre un rival perfect pentru Samsung Galaxy Note 4

Lenovo Vibe Z2 Pro, detalii noi despre un rival perfect pentru Samsung Galaxy Note 4

Lenovo pregătește un phablet gata să se întreacă cu Galaxy Note 4 pe care îl va anunța Samsung în septembrie. Lenovo K920 Vibe Z2 Pro folosește un ecran similar LG G3. Iată și restul specificațiilor.

Noul smartphone Lenovo se numește K920, dar pe piață va fi cunoscut drept Vibe Z2 Pro. S-ar putea crede că cei de la Lenovo sunt destul de nerăbdători să își prezinte noul dispozitiv. După ce a fost la Mobile Asia Expo, dar doar ca demo, iar de curând a apărut pe rețeaua socială Weibo un afiș pentru promovarea acestuia, un director Lenovo îl prezintă într-un selfie cu tot cu specificații, conform GSMArena.

Phabletul are un ecran de 6 inci la rezoluție QHD, adică 2.560×1.449 pixeli cu tehnologie IPS, o cameră foto de 16 megapixeli cu modul de stabilizare optică a imaginii și 3GB de memorie RAM. Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 801 la frecvența de 2,5GHz. Chinezii montează pe telefon și un suport dual-sim, iar bateria va fi de 4.000 mAh. Desigur, nu lipsește suportul 4G și o stocare internă de 32GB cu extensie pe card microSD.

Află și despre: Lenovo prezintă prototipul ochelarilor inteligenți

Arthur Wei, director de marketing al Lenovo în China, este cel care a publicat pe rețeaua socială Weibo poza de mai jos. Deși telefonul pare că ar avea o carcasă de metal, cel mai probabil este plastic construit să imite metalul. Cât despre lansare, aceasta s-ar derula pe 5 august, iar telefonul va avea Android 4.4 KitKat cu interfața Vibe UI 2.0. Dacă îl vrei, mai ai de sperat doar să fie lansat dincolo de piața chineză.

lenovo vibe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: