În sârşit, imagini cu iPhone 6 care s-ar putea să fie adevărate [UPDATE]

În sârşit, imagini cu iPhone 6 care s-ar putea să fie adevărate [UPDATE]

Deşi s-ar putea să mai treacă aproximativ şase luni până când va avea parte de o lansare oficială, câteva imagini cu el au ajuns pe internet.

iphone6-2

iPhone 6 a fost subiectul multor zvonuri în ultimele luni, începând cu elemente din carcasă şi terminând cu posibile specificaţii pentru una sau mai multe variante ale telefoanelor pe care urmează să le lanseze Apple. În ceea ce priveşte un smartphone complet sau o carcasă integrală, până la această oră nu am văzut decât rezultate din imaginaţia unor internauţi. Toate aceste afirmaţii au fost valabile până acum.

iphone6-3

Provenite din China, imaginile alăturate, figurând un iPhone 6 asamblat şi două carcase, au fost postate de curând de un utilizator de Twitter fără un trecut foarte stufos. Cu toate acestea, Sonny Dickson, un alt internaut care a fost foarte eficient în a posta anul trecut imagini veridice cu iPhone 5C şi iPhone 5S, a confirmat autenticitatea lor pentru MacRumors. Tot el a afirmat că respectivele fotografii circulau deja de câteva zile pe internet, dar nu au fost preluate de nici o publicaţie importantă.

În conformitate cu zvonurile din ultima perioadă, cu această ocazie, vedem un iPhone cu un display un pic mai mare, cu o ramă a ecranului aproape inexistentă şi o carcasă ce reuşeşte să fie semnificativ mai subţire decât cea folosită în cazul iPhone 5 şi iPhone 5S. Dintr-un anumit punct de vedere, aspectul pare inspirat din recentul iPad Air şi iPad mini. Mai precis, carcasa din spate este rotunjită pe margini, în contrast cu cea perfect plană de până acum. Din ecuaţie nu lipseşte nici senzorul de amprente Touch ID.

Deşi este imposibil de apreciat dacă aceste imagini au ieşit de sub ,,pensula” unui maestru în Photoshop sau chiar sunt adevărate, un lucru este mai important decât atât. Reușesc să ne arate aspectul unui iPhone 6 ipotetic cu un ecran mai mare şi o margine mai subţire.

iphone6-5Update: Cum am bănuit de altfel, din momentul în care am văzut prima dată imaginile, acestea s-au dovedit a fi false, fără nici o legătură cu viitoarele dispozitive Apple sau cu o fabrică din China, în care gigantul american îşi construieşte telefoanele. Ar fi fost frumos să ştim din timp cum va arăta iPhone 6, mai avem însă de aşteptat câteva luni.

 

Citește și: