Panoul frontal de la iPhone 6 a scăpat pe internet

Panoul frontal de la iPhone 6 a scăpat pe internet

Panoul frontal al următorului a scăpat pe internet, confirmând o mare parte din zvonurile din ultimele săptămâni.

apple iphone-6-front-panel

În continuare, sunt foarte puţine şanse ca Apple să renunţe la ciclul de lansare a unui nou model de iPhone în fiecare toamnă, pentru o lansare în primăvară sau vară. Aceste detalii insignifiante nu afectează însă în nici un fel ciclul alert de zvonuri pe marginea mult râvnitului iPhone 6.

Mai multe surse au confirmat deja că anul acesta vom vedea unul sau două decât în anii trecuţi. Aceeaşi informaţie este reconfirmată acum prin imaginea de mai sus, în care se poate vedea, în extrema dreaptă, că diagonala efectivă a unui display ipotetic este mult mai mare decât în trecut. În cazul în care acest panou se confirmă a fi adevărat, gigantul din Cupertino s-ar putea mândri cu o performanţă impresionantă – mărirea semnificativă a diagonalei ecranului fără mărirea efectivă a aparatului. Ca de fiecare dată în astfel de cazuri, sursele confirmă că imaginea este autentică şi înfăţişează o piesă folosită de Apple într-unul din prototipurile pentru viitorul smartphone.

Acesta ar putea fi un iPhone 6 de 4,7 inci ce va fi lansat în perioada septembrie-octombrie împreună cu un iPhone în format phablet, cu o diagonală aproapiată de 6 inci. În practică, cu atât de multe luni în avans, este greu să dăm crezare acestor informaţii, mai ales că, indiferent ce transpiră pe internet, compania condusă de Tim Cook deseori reuşeşte să surprindă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI