Machete iPhone 6, prezente în standul producătorilor de huse

Machete iPhone 6, prezente în standul producătorilor de huse

iPhone 6 este probabil cel mai discutat dispozitiv al momentului, chiar dacă în mod oficial acesta încă nu există.

iPhone 6 3

Desigur, asta nu îi împiedică pe producătorii de huse să aibă la standurile lor machete iPhone 6 din aluminiu, prost finisate, ale celui mai nou dispozitiv mobil pe care îl va lansa Apple în curând, iPhone 6. Totuși, ca producători de accesorii pentru Apple, aceștia au ceva informații din companie, legate desigur de design-ul și dimensiunile noilor dispozitive, și confirmă faptul că vor exista două variante, una cu un ecran de 4,7 inci, și una de 5,5 inci, un fel de Note al lui Apple.

Aceste machete iPhone 6 au fost fotografiate la Hong Kong Electronics Fair 2014, care are loc în aceste zile în Asia, și sunt prezente pe aproape toate standurile producătorilor de accesorii.

Despre configurația telefonului nu se știe încă nimic. Se presupune că ar folosi un procesor Apple A8, pe 64 biți, și probabil 1 GB sau mai mult pentru memoria RAM. Cel mai probabil va încorpora cititorul de amprente, și va veni cu o cameră foto și mai performantă decât cea actuală. S-a discutat și despre implementarea NFC, însă momentan toată lumea e destul de reticentă că Apple va aproba această implementare, mai ales dacă va folosi o carcasă metalică, ca până acum.

iPhone 6 1

iPhone 6 2

Citește și: