Un ipotetic iPhone 6 aterizează pe Twitter-ul chinezesc

Un ipotetic iPhone 6 aterizează pe Twitter-ul chinezesc

Nu trece o zi fără nişte informaţii ,,noi” despre , în curând astfel de zvonuri vor începe să fie percepute ca glume.

apple iphone-6-rear-casing

După o serie destul de generoasă de , care au circulat pe internet în ultimele luni, încep să apară şi fotografii cu un design mult mai probabil. În definitiv, gigantul din Cupertino s-a aruncat rareori la schimbări radicale de aspect pentru ale sale gadgeturi. Personal, cred că designul la care se va apela în cazul iPhone 6 va fi un hibrid între forma actualului iPhone 5S şi marginile subţiri şi curbate ale unui iPad mini.

De această dată, imaginile de mai sus au fost postate zilele trecute pe un profil nu foarte popular de Sina Weibo, echivalentul asiatic pentru Twitter. Pe lângă o imagine destul de clară cu carcasa, tot acum, o imagine cu proiectul în CAD confirmă că anul acesta nu va fi cazul unor schimbări de mufe şi butoane pe marginea aparatului. Regretabil este că nu ne putem da seama de diagonala ipoteticului gadget deoarece, lângă el în poze. nu se află nimic cu o dimensiune obişnuită pe care o ştim deja.

În final, mai sunt aproximativ șase luni până când Apple va lansa oficial noul sau noile sale smartphone-uri, motiv pentru care aveţi tot dreptul să fiţi reticenţi la orice fel de zvonuri precum cel de mai sus. O imagine ca aceasta, provenită de la un agajat Foxconn, poate să fie la fel de bine legată de o clonă de iPhone chinezească, nu trebuie să înfăţişeze neapărat „legendarul” iPhone 6.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: