Un clip care te ameţeşte – Sonic jucat cu Oculus Rift [VIDEO]

Sonic este cel mai recent joc experimentat de cineva, în format de realitate virtuală, prin intermediul ochelarilor Oculus Rift. Sonic cu Oculus Rift este pur și simplu altceva.

2 sonic vr oculus rift

Deşi aplicabilitatea ochelarilor Oculus Rift este foarte variată, în foarte multe domenii, la bază, aceştia au fost gândiţi pentru gaming. Având în vedere că perspectiva oferită este una complet diferită în comparaţie cu jocurile în format clasic, este o plăcere să experimentăm din nou titluri foarte populare, doar pentru a trăi experienţa realităţii virtuale.

este cel mai noi titlu disponibil în format de realitate virtuală. Pentru că acţiunea întregului joc gravitează în jurul alergatului şi deplasărilor de mare viteză, colectatul de monezi tinde să devină opţional atunci cînd sunteţi plasaţi în mijlocul acţiunii. Din punctul meu de vedere, experienţa Sonic cu Oculus Rift este una similară cu datul în mașinuţele dintr-un parc de distracţii, doar că la o viteză mult mai mare.

Dacă vă aflaţi printre cei cu un stomac mai sensibil, aventura evidenţiată în clipul de mai jos s-ar putea să vă ameţească. În final, Sonic s-ar putea să fie totuşi un joc care nu a fost menit să fie experimentat la persoana întâi. Sunt de părere că intră în aceeaşi categorie.

sonic vr oculus rift

14:00 28.04.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video