Trailerul pentru World of Warcraft Documentary este online

, 06 Noi, 16:48

Dacă sunteți fani ai seriei World of Warcraft aflați atunci că Blizzard tocmai a lansat un trailer pentru World of Warcraft Documentary.

World-Of-Warcraft-Documentary

Știm de asemenea că BlizzCon, conferința de gaming a lui Blizzard mai are foarte puțin până își deschide porțile și vor anunța cel mai probabil al treilea titlu al seriei Star Craft 2, la fel ca și un nou expansion pentru Hearthstone. Printre acestea documentarul World of Warcraft: Looking For Group atrage și el interesul pasionaților. Așa cum implică și numele acest documentar va fi despre crearea și succesul titlului menționat, joc care construiește sau distruge prietenii de mai bine de 10 ani. 

”Această arhivă ce datează de un deceniu explorează istoria lui WoW împreună cu oamenii care l-au creat, adună povești de la jucătorii din întreaga lume și vă va oferi informații deosebite despre creatorii și comunitatea din jurul acestui joc.” spune Blizzard.

Documentarul va putea fi vizionat în direct prin intermediul site-ului Blizzard sau alternativ pe pagina oficială de YouTube, World of Warcraft. Documentarul va fi difuzat începând cu ora 5 PM Pacific Time pe data de 8 noiembrie. Între timp trebuie să ne mulțumim cu trailerul acestui film, care se află mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail