GTA IV, folosit pentru a reconstitui trailerul Watch Dogs [VIDEO]

GTA IV, folosit pentru a reconstitui trailerul Watch Dogs [VIDEO]

Într-un mod cât se poate de convingător, trailerul de mai jos la este recreat în proporţie de 100% cu ajutorul jocului GTA IV.

Grand-Theft-Auto-IV-a.k.a-GTA-4 Watch-Dogs

Au existat multe paralele în ultimele săptămâni legate de Watch Dogs şi seria GTA, având în vedere libertatea de mişcare din amândouă şi faptul că vorbim de o poveste care nu pare să se termine foarte uşor.

Un internaut care activează pe YouTube cu numele RavenswestR1 a depus, probabil, un efort supraomenesc pentru a recrea, cadru cu cadru, trailerul la Watch Dogs în Grand Theft Auto IV. În urmă cu ceva timp, am insistat pe abilităţile aceluiaşi individ, în acest domeniu greu de definit, când am dezbătut recreerea tot în GTA IV, prin metode identice, a trailerului la filmul Need For Speed. Cu ceva timp în urmă, recrearea trailerului la The Other Guys s-ar putea să intre în istorie ca fiind prima realizare de acest gen.

Sunt mari şanse să fi văzut de câteva ori în ultimele luni, pe când trailerul care face subiectul acestui material îl vedeţi integrat în partea de jos a paginii.

Dacă le veţi rula unul lângă altul, va sări instant în evidenţă atenţia obsesivă pentru detaliu. Poziţia camerei şi unghiurile capturate reprezintă doar două dintre elemente care au fost realizate într-un mod exemplar şi nu aveau nici o legătură cu acţiunea.

Cu toate că GTA IV pare unealta perfectă pentru astfel de scenarii ambiţioase, nu uitaţi că internetul este incomensurabil, motiv pentru care am văzut şi vom mai vedea astfel de realizări. Acesta este un trend din care mai fac parte reproducerea trailerului la GTA V cu piese LEGO sau reproducerea aceluiaşi trailer într-un stil grafic ce aduce aminte de anii ‘80 şi consolele Comodore. Cu un pic de noroc, în spatele unui astfel de proiect s-ar putea afla următorul mare regizor de la Hollywood care a avut norocul să aibă acces de mic la toate uneltele specifice dezvoltării creativităţii.