Test de anduranţă: Galaxy S5 vs HTC One M8 vs iPhone 5S vs Nexus 5 [VIDEO]

, 17 Apr, 11:04

Deşi nu am o pasiune sadică pentru dispozitive scumpe distruse brutal, fac o excepţie pentru un clip cu vs Nexus 5 vs iPhone 5S.

replace-cracked-screen-your-samsung-galaxy-s-iii.1280x600

În clipul de mai jos, deşi pare că avem patru vârfuri de gamă de la diverşi producători de telefoane care sunt chinuite intens, în realitate, acestea sunt supuse unor scenarii cât se poate de reale. Cu toţii ne dăm smartphone-urile de pământ şi, nu este deloc exclus ca uneori să le pescuim din cada plină cu apă. Cele mai multe dintre ele rezistă la o trântă sau două, dar mai departe decât atât, situaţia devine foarte relativă.

De acestă dată, un test comparativ foarte concludent a fost postat pe YouTube de firma de asigurări pentru gadget-uri cu numele de Square Trade. Aceştia au avut la îndemână câteva telefoane de invidiat ale momentului, doar pentru a le sacrifica pe altarul ştiinţei. Este vorba de un test comparativ vs HTC One M8 vs iPhone 5S vs Nexus 5.

Rezultatele au fost destul de suprinzătoare. Galaxy S5 a ieşit, de exemplu, cel mai bine în test, în mare parte datorită rezistenţei sale la intemperii promovate intens de Samsung. În plus, acelaşi gadget a reuşit să impresioneze audienţa şi când a venit vorba de dat de pământ. Surpriza testului a venit sub forma iPhone-ului 5S, care este mai durabil decât s-ar fi aşteptat cineva. Chiar şi după câteva secunde în apă, funcţiona în condiţii optime.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

de ce este numit samsung cel mai bun la acest test, cand la fel de bine s-a descurcat si iphone 5S . Nu sunt fan apple, dar se vede clar ce telefon prefera tipul care face testul … (dupa drop test nici 5s nici s5 nu aveau nimic, la fel si dupa water test)

Mai sunt si retardati pe lumea asta. La ce folosteste acest test nu stiu. Daca tot nu au ce face cu banii, sa cumpere telefoane si sa le faca cadou.

sandale_iarna

http://myinternettask.com/?ref=4370 Cea mai buna metoda de a face bani pe internet! Primesti 25 dolari la inregistrare si 10 dolari pentru fiecare sarcina indeplinita ! Eu am castigat 100 dolari in prima zi. Incearca si tu !

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail