Tablourile Soundwall cu artă modernă… se aud foarte bine

Tablourile Soundwall cu artă modernă... se aud foarte bine

Încercând într-un mod eficient să stimuleze mai multe simţuri, noile tablouri Soundwall incorporează

soundwall tablou sistem audio

Deoarece se pare că ideea de gadget nu trebuie să se rezume neapărat la o funcţionalitate evidentă, din imaginea de mai sus este doar unul dintre modelele care ascunde nişte difuzoare destul de puternice unde nu te aştepţi.

Aceste creaţii, numite Soundwall, reprezintă manifestarea unui proiect care îşi propune să încorporeze într-un tot unitar un sistem audio şi o pictură modernă. Partea magică constă în ascunderea difuzoarelor în ramă.

Fiecare Soundwall va fi construit în jurul unei plăci programabile Raspberry Pi, menită să asocieze boxelor suportul pentru protocoale ca AirPlay sau UPnP. Acestea din urmă vor fi suficiente în majoritatea cazurilor pentru a vă trimite muzica preferată, de pe un smartphone sau notebook, către sistemul audio dintr-un tablou, fără a o comprima sau a face rabat în vreun fel la calitate. Dacă aveţi o fantezie cu un sistem surround format din mai multe astfel de dispozitive, merită avut în vedere faptul că mai multe Soundwall-uri se pot interconecta în serie fără probleme.

Încercând să atragă atenţia asupra faptului că nici partea estetică nu a fost neglijată, echipa din spatele proiectului se mândreşte cu faptul că în centrul atenţiei fiecărei astfel de piese se va afla o pictură originală a unui artist independent.

Ca preţuri, fără a specifica puterea de emisie a boxelor sau orice altă specificaţie tehnică, un Soundwall de 24 x 36 inci se va vinde cu 950 de dolari, pe când o versiune de 40 x 60 de inci va face saltul până la 2500 de dolari.

Citește și:
Etichete: