Sony atrage ura Internetului cu o nouă reclamă sexistă [VIDEO]

După ce în urmă cu câţiva ani „a dat-o de gard“ cu , cei de la Sony au fost nevoiţi să retragă o altă reclamă.

psvita remote play reclama gresita

Sony Remote Play reprezintă un sistem dedicat celor care sunt ancoraţi în ecosistemul de dispozitive de gaming create de Sony. Prin intermediul acestei funcţii, cei care au o consolă PlayStation 4 şi un PS Vita sau un gadget din seria Xperia Z se pot juca un joc de PS4 pe telefon, tabletă sau pe consola portabilă a gigantului japonez. Singura condiţie care trebuie respectată este să vă aflaţi în aceeaşi reţea locală cu toate dispozitivele.

Merite tehnologiei Remote Play există cu siguranţă, din păcate cei de la Sony nu au făcut o treabă foarte bună în a le evidenţia în 4 pe care o puteţi urmări mai jos. Clipul de aproximativ 50 de secunde a fost atât de ofensator, încât a fost retras de pe canalele oficiale de distribuţie ale companiei la scurt timp după prima publicare. Noroc că pe internet nu dispare nimic, iar dacă la momentul în care citiţi acest material embed-ul de mai jos nu funcţionează, îl puteţi căuta direct pe YouTube cu numele de Doctor – PlayStation 4 Commercial.

Care-i problema? În primul rând doctoriţa face nişte aluzii deloc mascate la masturbare, afirmând foarte senină că „toată lumea o face“. Apoi, introduce elementul de gaming în ecuaţie punându-l pe aceeaşi linie cu un fetiş sexual. Faptul că o doctoriţă desprinsă parcă din filme porno prezintă întregul mesaj cu siguranţă nu ajută cazul celor de la Sony. În realitate, sunt mult mai multe lucruri greşite cu acest clip, dar le puteţi judeca si singuri. Singurul aspect asupra căruia aş vrea să mai atrag atenţia este acel iMac G4 de pe biroul domnişoarei a cărui prezenţă nu am înţeles-o deloc.

08:04 24.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video